GenderhacKing

Skills: Performance, Workshop

Inversió performativa i subversió de la masculinitat

GenderhackingTaller que consta de dues parts, una Instal Party i un laboratori Genderhac-King

Instal Party: Si entenem el nostre cos com a hardware, podem instal·lar nous softwares que escapin a la socialització hegemònica hetero-normativa. Formateja’t i instal·la’t software/ idees/ conceptes transfeministes, queer i postporno. Nosaltres t’ajudem a fer-ho!

Genderhac-King: Experimentarem el Drag King sobre el gènere i la sexualitat utilitzant estratègies de dissidència tecnològica, des de les que hackejar el sistema hetero-hegemònic. Si vols porta roba per construir el teu   King  ; pantalons, samarretes, pajarita, gorra, calçotets, software, chips…farem un nou King amb el teu heterònim. Juga!
Durada del taller: 3h.? Activitat gratuïta.

Aquest taller forma part del programa Pedagogies de contacte de la Sala d’art Jove, un espai expositiu en constant (de) construcció. Presenta, per una banda, un seguit d’arxius relacionats amb els projectes educatius i d’investigació que s’han produït enguany en les modalitats d’investigació i educació de la Sala d’Art Jove. Per altra banda s’acompanya d’un programa d’esdeveniments públics que tindran lloc fins a finals de gener de 2012 i que tenen per objectiu fer extensibles els projectes a nous públics, així com donar lloc a hibridacions i a produccions anòmals de coneixement, des d’una relacionalitat de cossos en contacte.

http://www.saladartjove.cat/i/activitat/taller-genderhac-king
https://hangar.org/ca/news/taller%C2%A0genderhac-king/

VOLANDER-Genderhac