Laboratori de …

Skills: Show

Laboratori de pedagogies de contacte

Laboratori de pedagogies de contacte és un espai expositiu en constant (de)construcció. Presenta, per una banda, un seguit d’arxius relacionats amb els projectes educatius i d’investigació que s’han produït enguany en les modalitats d’investigació i educació de la Sala d’Art Jove. Per altra banda s’acompanya d’un programa d’esdeveniments públics que tindran lloc fins a finals de gener de 2012 i que tenen per objectiu fer extensibles els projectes a nous públics, així com donar lloc a hibridacions i a produccions anòmals de coneixement, des d’una relacionalitat de cossos en contacte.
Amb el títol Laboratori de pedagogies de contacte volem subratllar la importància que està tenint el gir educatiu en l’àmbit artístic, però sobretot fer ressò de les tendències feminista i queer que emfatitzen la pedagogia com un projecte polític de construcció d’identitat.

Abel del Castillo, Institut Baix a mar i Paola Martínez, Joan M. Gual en col·laboració amb l’associació Genera, Aïda Jordà i R.Marcos Mota, Genderhacker. Procés de tutoria: Javier Rodrigo.

Sala d’Art Jove
17.11 / 2011 — 22.02 / 2012
http://www.saladartjove.cat/i/exposició/laboratori-de-pedagogies-de-contacte

VOLANDER-pedagogies