Mirades Trans*

Skills: Workshop

Amb motiu del Dia de la Visiblitat Trans (31 de Març)
Centre LGTBI Barcelona, Sala d’Actes (C/Comte Borrell, 22)
12h – 14h.

Vermuth-Xerrada:

MIRADES TRANS

Taula Rodona

Organitza Cultura Trans i Centre LGTBI Barcelona

Quines realitats trans coneixem? Responen totes a un mateix patró? Com pot ser que escoltem sempre les mateixes històries? Amb motiu del dia de la visibilitat trans des de Cultura Trans i el Centre LGTBI de Barcelona volem reflexionar sobre les maneres i els relats que ens compartim sobre el fet trans. Per això us proposem una taula rodona amb la participació de diverses persones trans que duen a terme projectes en el context de la ciutat de Barcelona que treballen des de diferents angles sobre visibilitat i representació trans.

Ian Bermúdez – activista trans i coordinador de l’Espai DebuT a la Sala Beckett, un espai de formació i recerca de noves identitats trans i les seves formes de representació a les arts escèniques i audiovisuals.

Eric Sancho – activista trans i responsable del fons del Centre d’interès d’Identitats Trans i Gènere de la Biblioteca de Nou Barris, que neix per contrarestar la manca de recursos informatius sobre identitats trans que tenim a l’abast tant les persones trans com les que volen entendre millor aquesta realitat.

Diego Marchante (Genderhacker) – Doctor en Belles Arts, activista transfeminista i creador de l’Archivo T, un contra-arxiu polític-artístic transfeminista en el context espanyol, entre moltes altres peces que reflexionen al voltant del gènere i la identitat.

Mar Llop – fotògrafa i activista trans, creadora del projecte fotogràfic “Construccions Identitàries-Work On Progress” on partint de la pròpia experiència de trànsit de l’autora, s’endinsa des de diferents angles als discursos, sentiments, vivències i corporalitats trans, i participant en el projecte 71 Bodies, 1 Dance, una peça multidisciplinar (performance, fotografia i vídeo) inspirada per 71 persones trans i no-binàries.

Modera: Pol Galofre Molero, activista trans i promotor del projecte Cultura Trans.

Reflexió i debat per celebrar el Dia Internacional de la Visilibitat Trans

https://ajuntament.barcelona.cat/lgtbi/ca/noticia/miradestrans-reflexio-i-debat-per-celebrar-el-dia-de-la-visibilitat-trans_790498