Les males influències

Les males influències

Activitat

Jose Begega, Marta Burugorri, Abel del Castillo, Paco Chanivet, Laia Estruch, Genderhacker, Núria Güell, Antoni Hervàs, Marla Jacarrilla, Aïda Jordà i Rafa Marcos, Gerard Ortín, Ryan Rivadeneyra, Nicolás Rojas, Carlos Valverde.
03.12 — 17.12 / 2011

El cicle d’activitats Les males influències parteix d’una invitació adreçada als artistes de la Sala d’Art Jove seleccionats en la convocatòria d’enguany: la de construir una proposta en relació a algun o alguns referents que hagin estat importants en el seu treball artístic. La invitació, a més, requeria que aquesta proposta s’articulés segons un format concret dels tres plantejats com a posibles: com a visita a un indret específic, com a trilogia audiovisual o com a càpsula radiofònica. Aquest plantejament evidencia un interès en conèixer el tipus de relació que els creadors estableixen amb les manifestacions i els materials d’altres autors –ja siguin artístics o d’una altra índole– i, per extensió, la voluntat de reflexionar sobre la manera com ens aproximem a la producció cultural, tot explorant les poroses connexions existents entre fenòmens com ara la cita, la referència, el plagi i l’apropiació. L’apel·lació a les “males influències” denota una voluntat de donar cabuda a la investigació d’aquells referents menys canònics o academicistes, així com al requeriment d’articular-los en un marc d’interpretació poc convencional.

El cicle està conformat per tres activitats que tindran lloc al desembre, i comptarà amb la participació de dos convidats especials: Eloy Fernández-Porta i Mery Cuesta.
El cicle està comissariat pe l’equip tutorial de la Sala d’Art Jove 2011: Azotea (Ane Agirre i Juan Canela), Julieta Dentone, i Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura].

Programa:
Dissabte 3 de desembre. 20h.
Vídeografies
Triologies audiovisuals comentades
Amb la col·laboració d’Eloy Fernández-Porta.
Lloc:
Centre cívic Urgell.
C. Comte d’Urgell, 145

Dissabte 10 de desembre. 11h.
Cartografies
Excursió a Les Planes
Lloc de trobada:
Entrada als Ferrocarrils Catalans de Plaça Catalunya
(davant del Zurich)

Dissabte 17 de desembre. 21h.
Radiofonies
Programa de ràdio en directe + festa de clausura
Amb la col·laboració de Mery Cuesta.
Lloc:
Fabra i Coats, Fàbrica per a la creació.
C. Sant Adrià, 20. Metro: L1 Sant Andreu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.